Başak Kültür ve Sanat Vakfı  kurulduğu günden  bu yana sanat eğitiminde başarılı fakat maddi imkanları kısıtlı  çocuklara, vakfın  sosyal çalışmalarına katılan öğrencilere, sosyal dışlanmışlık yaşayan ;  göç ve  savaş mağduru çocuklara, parçalanmış aile çocuklarına, çalışma riski taşıyan çocuklara ,maddi imkanlardan dolayı eğitimi riske olan çocuklara vakıf olanakları çerçevesinde her yıl  burs sağlamaktadır.

2017-2018 eğitim-öğretim döneminde BAŞAK Kültür ve Sanat Vakfı; “Helin BAŞAK Eğitim Destek Bursu” ve “Sosyal Duyarlılık ve Farkındalık Bursu” isimleri altında iki kategoride toplamda 45 öğrenciye burs vermeyi hedeflemektedir.

HER İKİ BURS KATEGORİSİ İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI:

Yukarıda belirtilen koşullar içerisinde bulanan;

a)    İlk ve ortaöğretim öğrencileri,

b)    Lise öğrencileri,

c)     Devlet üniversitesi öğrencileri ya da vakıf üniversitelerinin en az  %70 burslu programını kazanan öğrenciler,

d)    Konservatuarı

ÖZEL KOŞULLAR

1)    Helin BAŞAK Eğitim Destek Bursu’nu alacak öğrencilerin toplam %70’ini kız çocukları oluşturacaktır.

2)    Vakfın çalışmalarına katılım gösteren gönüllülerine ve vakıftan burs almaya devam eden öğrencilere burs kontenjanında öncelik tanınacaktır.

Başvurular istenilen belgelerin örneklerinin mail yoluyla, asıllarının postayla vakıfa iletilmesiyle gerçekleştir.

BSV Başak Kültür Ve Sanat Vakfı 2017-2018 Burslarına Başvurular 20 Ağustos 2017 İle 10 Ekim 2017 Tarihleri Arasında Alınacak. Başvuru Tarihleri Dışında Yapılan Başvurular Kabul Edilmeyecektir. Başak Kültür Ve Sanat Vakfı 2017-2018 İlk Ve Orta Öğretim, Lise, Devlet Üniversitesi Veya Vakıf Üniversitelerinden En Az Yüzde 70 Burslu Program Kazananlar İle Konservatuar Öğrencilerine Burs Vermektedir. Vakıf Ekim İle Haziran Arasında 9 Ay Süre İle Öğrencilere Burs Vermektedir. Burs Başvurusu Başvuru Formu Ve Gerekli Belgeler Mail İle Gönderildikten Sonra Belgelerin Asılları Vakfa Posta Yoluyla Ulaştırılacaktır.

BSV Başak Kültür Ve Sanat Vakfı 2017-2018 Burslarının Başvuru Sonuçları Ekim Ayında Vakfın Resmi Sitesi Üzerinden İlan Edilecektir.

BSV Başak Kültür Ve Sanat Vakfı 2017-2018 Eğitim Öğretim Dönemi İçinde Helin Başak Eğitim Destek Bursu İle Sosyal Duyarlılık Ve Farkındalık Bursu Vermektedir.BSV Vakfı Toplam 45 Öğrenciye Burs Verecektir.

Burs Genel Koşulları:

Sanat Eğitiminde Başarılı Fakat Maddi İmkanları Kısıtlı Olan, Vakfın Sosyal Çalışmalarına Katılan, Göç Ve Savaş Mağduru Olan, Sosyal Dışlanmışlık Yaşayan, Ebeveynlerinden Ayrı Yaşayan Ya Da Ebeveynleri Ayrılmış Olan, Çalışma Riski Taşıyan, Maddi İmkansızlıklardan Dolayı Eğitimini Yarıda Bırakan Ya Da Bu Risk Altında Olan Çocuk Ve Gençlere Vakıf Olanakları Çerçevesinde Her Yıl Eğitim Ve Öğretim Bursu Desteği Vermektedir.

BSV Başak Kültür Ve Sanat Vakfı 2017-2018 Burslarına Başvurular 20 Ağustos 2017 İle 10 Ekim 2017 Tarihleri Arasında Alınacak. Başvuru Tarihleri Dışında Yapılan Başvurular Kabul Edilmeyecektir. Başak Kültür Ve Sanat Vakfı 2017-2018 İlk Ve Orta Öğretim, Lise, Devlet Üniversitesi Veya Vakıf Üniversitelerinden En Az Yüzde 70 Burslu Program Kazananlar İle Konservatuar Öğrencilerine Burs Vermektedir. Vakıf Ekim İle Haziran Arasında 9 Ay Süre İle Öğrencilere Burs Vermektedir. Burs Başvurusu Başvuru Formu Ve Gerekli Belgeler Mail İle Gönderildikten Sonra Belgelerin Asılları Vakfa Posta Yoluyla Ulaştırılacaktır.

BSV Başak Kültür Ve Sanat Vakfı 2017-2018 Eğitim Öğretim Dönemi İçinde Helin Başak Eğitim Destek Bursu İle Sosyal Duyarlılık Ve Farkındalık Bursu Vermektedir. BSV Vakfı Toplam 45 Öğrenciye Burs Verecektir.