Başak Kültür ve Sanat Vakfı, Sivil Toplum İçin Destek Vakfı- STDV desteğiyle çocuk hakları alanında düzenlediği  atölyeler için gönüllülerini arıyor.

Çocuk haklarını esas sahipleriyle deneyimleyerek  beraber öğrenmek, çocukların kendi haklarına kendilerinin sahip çıkmalarına katkıda bulunmak, bunu yaparken de onların sanatsal, sosyal, bilişsel ve bilimsel yönlerini geliştirmelerine zemin hazırlamak amacıyla çocuk hakları atölyeleri düzenlemeketeyiz.

Pazar günleri 14.00 – 16.00 saatleri arasında düzenlenecek olan ücretsiz çocuk hakları atölyelerini desteklemek isteyen gönüllüler isinsubasi@basaksanatvakfi.org.tr  adresinden bizimle iletişime geçebilir.

• Gönüllerden  gönüllü oryantasyonuna ve çocuk hakları eğitimci eğitimlerine katılmaları beklenmektedir. Katılımcılar çalışmanın sonucunda sertifika almaya hak kazanacaklardır.